16 Eylül 2014 Salı

Tasma Kolye Trendi


Kadınların vazgeçilmezlerinden biri haline gelen aksesuarlar moda dünyasında önemli bir yer kaplıyor. Kıyafetlerimizi tamamlamada en büyük yardımcımız olan aksesuarlar 2014-2015 Sonbahar-Kış sezonunda oldukça ön plana çıkıyor.  Bu kış yeni akımlar kadar geçen sezondan devreden trendler bizleri karşılamakta. Bunlardan biri olan tasma kolyeler ise takı modasına damgasını vurmuş durumda.


Geçen sezon popüler olan tasma kolyeler, bu sezon altın çağını yaşayacak gibi görünüyor.  Gümüş ve altın tonlarında, tasmayı anımsatan Choker kolyeler sezonun gözde takı trendleri arasında yer alıyor. Metal plaka veya zincirden oluşan tasma kolyeleri bu kış Afrika esintili etnik detaylarla görmek mümkün.



Moda takipçileri ve aksesuar düşkünlerinin beğenerek takacağı bu model kombinlerinize zarif ve şık bir görünüm katmak için ideal. Ancak her modelin zarif olduğunu söyleyemeyeceğim. Boynun tümünü saran, kalın ve taşlı modeller biraz kaba ve rahatsız edici gibi duruyor. Onun yerine zincirli veya plakadan oluşan oval tasma kolyeler daha şık ve kullanışlı olabilir. Tabi bu tamamen zevkinize kalmış.



Tasma kolyeleri hem günlük kıyafetlerinizle hem de özel gecelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Taşlı ve zincirli modeller ile gece kombinlerinize ışıltı katarken, plaka ve pleksiden yapılmış modeller ile günlük kombinlerinizde fark yaratabilirsiniz.
Şık ve iddialı kolyeler arayışındaysanız, farklı tasarımcılara ait özgün takı tasarım modelleri Zet’de sizi bekliyor. Zamansız takı modelleri sınıfına giren bu şık kolyelerle kendi tarzınızı yansıtıp havalı bir görünüme bürünebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)