29 Kasım 2013 Cuma

Hem alışveriş yapın hem para kazanın | Uygunadım.com

Bugün sizlere bir sorum var. Süpermarketten ihtiyacımız olan ürünleri fiyatlarını düşünmeden alırken bütçemize de zarar verdiğimizin farkında mıyız?
Açıkçası ben de değilim. Deodorant, diş macunu, yumuşatıcı, nemlendirici gibi ürünleri fiyat karşılaştırması yapmadan, gördüğüm an alıyordum.
Bu alışkanlığım yeni keşfettiğim uygunadım.com ile değişecek gibi. 

Uygunadım.com günlük kullanım ve kişsel bakım ürünlerini uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz bir indirim sitesi. Bir çok ürünü market fiyatlarından daha uygun şekilde, üstelik karşılaştırma yaparak alabileceğiniz avantajlı bir adres.

Satışı yapılan tüm ürünler resmi firmalardan tedarik ediliyor ve %100 orjinal. Ödeme sistemleri güvenilir ve müşteri memnuniyetleri en büyük hedefleri. Ürün yelpazeleri çok geniş. Şampuan,diş macunu, deterjan, yumuşatıcı, duş jeli, sıvı sabun gibi ev yaşam ürünlerinin yanı sıra anne- bebek ürünlerini de bulabilirsiniz. Hesaplı fiyatları siz de farkettiniz değil mi?

Marketten poşet poşet deterjan taşımaktan nefret eden biri olarak uygunadım.com' dan ilk alışverişimi yaptım ve heyecanlı beklemeye koyuldum. İnanılmaz bir hızla kocaman bir koli 2 günde kapıma geldi. Ürün çeşitliliği sayesinde uzun bir süre boyunca evime ve kendime yetecek bakım ürünleri hiç yorulmadan ayağıma geldi. Üstelik market fiyatlarına göre % 25 oranında kazandığımı düşünüyorum.

Benim alışverişim şöyle;







Uygunadım.com' un sıradışı yanı ise sadece alışveriş yaparken değil, yaptıktan sonra da kazanmaya devam edecek olmanız. Şöyle ki; benim gibi siteye üye olup 100 TL' lik alışveriş yapıyorsunuz. Daha sonra size verilecek kazanç kodunu arkadaşlarınıza veriyorsunuz ve onların da alışveriş yapmalarını bekliyorsunuz. Böylece alışveriş yapan her arkadaşınızdan ek gelir kazanıyorsunuz. Örneğin sizin aracılığınız ile 50 arkadaşınız alışveriş yaparsa yaklaşık 1000 TL' lik gelir sizin oluyor. Kazanç kodu sistemini burdan ayrıntılı okuyabilirsiniz.

Özetle site yorumlarıma gelirsek;
*Sitenin kullanımı çok eğlenceli, ürünler alışverişi kolaylaştırcak şekilde kategorize edilmiş.
*Markette bulabileceğiniz bütün seçenekler elinizin altında.
*Teslimat inanılmaz hızlı. Müşteri hizmetleri de çok ilgili.
*Ürünler %100 orjinal, sanki biri sizin için ev alışverişini yapmış bitirmiş gibi oluyor :)


Marketten halıhazırda alacağınız bu ürünleri online olarak yorulmadan almak ve dostlarınızın indirimli fiyatlarla almasına aracılık etmek size hiç yorulmadan kazanç sağlayacak kısacası.

Ben arkadaşlarıma uygunadım.com'a üye olarak alışveriş yapmalarını tavsiye ettim bile. Onların alışverişleri bana ekstra puan kazandıracak, hatta arkadaşlarımın üye yaptığı kişiler bile bana gelir olarak dönecek. Kazancınız katlanarak büyüyecek yani.

Ayrıntılı olarak sistemi didiklemek isterseniz hemen burdan ışınlanın ve MERVE1234 kodu ile bu linkten üye olup ilk alışverişiniz yapın. 
Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın. Sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

shimizu062@gmail.com'a mail atabilirsiniz.
Sevgiler <3


13 yorum:

muhliscakmak dedi ki...

yaparızda arkadaşlarımız yapmaz bizde yaptığımızla kalırız =) zincirleme işlere güven olmuyo

Unknown dedi ki...

merakımdan üye oldum vallahi kodu kullanarak:))

Shimizu Zen dedi ki...

Alışverişini merakla beklıyorum o zmn canım :)

Shimizu Zen dedi ki...

Bi kaybımız olmıcak ama, evimizin ihtiyaçlarını alıyoruz :)

Unknown dedi ki...

Bende şimdi kodunuzla sipariş verdim :)

Shimizu Zen dedi ki...

Ulaşınca paylaş mutlaka tatlım meraklandım :)

Unknown dedi ki...

Siparişime ulaştım bugün kargo firmasından kaynaklanan hatadan dolayı biraz gecikti ama ürünlere sapasağlam ve uygun fiyat ile kavuştum. İlerki günlerde blog umda paylaşacağım takip ederseniz çok sevinirim ;)
http://carnivalofbook.blogspot.com/

Shimizu Zen dedi ki...

Cok sevindim tatlim,fotograflari ben de paylasmak isterim blogumda.:-)Gercekten uygunadim cok buyuk kolaylik sagliyor bize.

Shimizu Zen dedi ki...

Cok sevindim tatlim,fotograflari ben de paylasmak isterim blogumda.:-)Gercekten uygunadim cok buyuk kolaylik sagliyor bize.

BNC Turkey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
endlessharing dedi ki...

Ben de üye oldum kodla :) teşekkürler, haberim yoktu böyle bir uygulamadan. Peki ben kazanç sağlayabiliyor muyum nasıl oluyor ?

Shimizu Zen dedi ki...

Merhaba. Kazanç sağlamak şöyle oluyor. Benim verdiğim kodla üye olup 100 TL lik alışveriş yapıyosun. Sonra sen de kendi kodunu arkadaşlarına veriyosun. Onlar alışveriş yaptıkça sen kazanç sağlıyosun.
En güzel yanı zaten alacağımız kişisel bakım ürünlerine indirimli sahip olmamız.
Sevgiler:)

endlessharing dedi ki...

Açıklama için teşekkürler canım ;)

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)