11 Ocak 2015 Pazar

Günessiz bronzlasma | MİLA D'OPIZ Self Tan Krem Losyon

Bronz teni sevenler artık güneş olmadan da kozmetiklerle bronzlaşabiliyor. Mila D'opiz Lilakutu' nun bizi tanıştırdığı markalardan birisi. Ürünler hayvan deneyi yapılmadan, bitki kök hücre teknolojisi kullanılarak üretiliyor.
MİLA D'OPIZ Self Tan Krem Losyon ile güneşin zararlı ışınlarından korunarak, leke derdi olmadan bronz bir tene sahip olabilirsiniz. Solaryum işleminin kanserojen etkisinin olduğu artık uzmanlarca dile getiriliyor. Saç renginize bronz bir cilt yakışıyorsa ya da makyajda bronz tonları seviyorsanız kış aylarında bu losyon ile istediğiniz ten rengine sahip olabilirsiniz.

Bu losyon yaz aylarında güneşlenme imkanı olmayan ama süt beyaz görüntüsünden çekinenler için de bir alternatif olabilir.

MİLA D'OPIZ Self Tan Krem Losyon, içerdiği aktif özlerle güneşlenmeden hızlı bir bronzlaşma ve nemlendirme sağlıyor. Özelliği güneşin aksine dalgasız ve net bir bronzluk sağlaması. Kolay dağıtılan ve hızlı emilen bir yapısı var. Kaşlar ve saç diplerine gelen kısımları kulak çubuğuyla silmeniz gerekiyor.
Cildimin hassas ve beyaz olması nedeniyle ürünü deneyemedim ama bu tarz bir ürün arayanlarla paylaşmak istedim. Homojen bir bronzlaşma sağlamak için öncelikle cildinize peeling yapmalı ve ölü derilerden kurtulmalısınız. Güneş pek yüzünü göstermese de bronzlaştırıcı kullandığınız dönemde güneş koruyucu kullanmanız leke oluşturma ihtimalini minimuma indirecektir.

Mila D'opiz markasına ait diğer ürünleri bu linkten, Self Tan Krem Losyonu ise buradan inceleyebilirsiniz.